Två systrar

Vi är två systrar med helt olika livssituation, den gemensamma nämnaren är den väg vi nu valt att slå in på, LCHF.  Vi har tidigare provat flera olika sätt att minska våra midjemått men har inte lyckats hålla oss till de strikta riktlinjer som verkar vara ett måste för att gå ner i vikt. Flygvärdinnemetoden höll i tre dagar, men krashade sedan i en smörgås orgie. Pulverdieter (den period vi alla har gått igenom) fungerade jättebra under den tiden som vi faktiskt klarade av att dricka dessa vämjeliga mjölkdrinkar, men när vi föll för suget gick vi upp allt vi har gått ner, plus ett par extra kilo. Detta är bara två exempel på perioder som vi gått igenom med mycket ångest.

Denna blogg startades i och med att vi saknade vissa saker på de nuvarande hemsidor angående LCHF, främst veckomenyer med tillhörande inköpslista. Detta är ett måste för oss eftersom vi både lever knapert, Hannah med stor familj kombinerat med heltidsstudier och Kajsa som läser sista året vid universitetet och släpar med skulder efter en krash hos försäkringskassan. När plånboken är tunn och tiden är knapp är behovet stort av planering och mat som är snabb och enkel att laga.

Vi får inte glömma att denna blogg även är en spark där bak för oss båda att hålla upp engagemanget i vår nya livsstil men även för att berätta om de snedsteg vi gör och hur vi lyckas hantera dem efter bästa förmåga. Vi hoppas att ni drar nytta av denna sidan och kanske kan vi bidra med ett och annat leende. Mest ser vi fram emot att se kommentarsfälten fyllas med era egna upplevelser och tips på hur man enkelt lever med LCHF.

Kommentarer
Postat av: ulrika

Hej på er! Vad modiga ni är som bloggar om just detta ämne.. Jag är inne på ert spår också, får hoppas att det håller. Kramis och lycka till,till er båda.

2011-10-24 @ 09:59:13
Postat av: Vickan

Awesome damer, men kan ni inte skriva vad LCHF är och vad det går ut på, skulle underlätta för mig som kanske inte riktigt orkar googla mig runt för ett svar :D Puss på er

2011-10-24 @ 10:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0