Veckomatsedel

Ny vecka! Detta firas med ytterligare en veckomatsedel. Sista veckan innan advent kommer, då börjar det dra igång med adventsstädning och för oss studenter börjar det kärva med tiden inför studande tentor och inlämningar. Därför har vi valt att ha med två stycken turbomaträtter denna vecka, gott och snabbt!

Vi valde att inte skriva med kryddor i inköpslistan denna vecka, men se över din kryddhylla så att basvaror finns. Så som salt, svart- och vitpeppar etc. Dessa recept behövs inte följas till punkt och pricka, lägg gärna in vad du själv tycker om eller krydda med din favoritkrydda. Om du gör detta så dela med dig av det i bloggen. Vi gillar kommentarer och tips!

Veckans mat är en perfekt blandning för familjen. Fredagsmysets maträtt innehåller rödvinssås, det som blir kvar i flaskan föreslår vi att ni dricker till maten i lugn och ro. Som substitut för pasta har vi valt att använda zuccini vilket smakar utsökt tillsammans med våra vanliga pastasåser. En värmande LCHF-soppa på vitkål och rättika gör dig varm i själen. Och varför inte bjuda hem vänner eller familj på söndagsmiddag? Gör biffstroganoff som får koka länge!


Smaklig måltid!
Mvh Hannah & Kajsa


http://dl.dropbox.com/u/42641343/Veckomeny%202.pdf

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Att ha en gryta på spisen som småkokar får hela lägenheten att fyllas av välbehag!

2011-11-18 @ 09:47:25
Postat av: Mätt

Hej!

Den är matsedeln var väldigt bra och god, jag hoppas att det kommer fler!? Tacksam för all hjälp med matplaneringen!

2012-02-02 @ 21:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0